Állatkínzás miatt állították elő

2017. 06. 10., szo - 09:10
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A kisújszállási rendőrök nyolc órán belül elfogták az állatkínzással gyanúsított férfit.

A Karcagi Rendőrkapitányság állatkínzás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy helyi lakos ellen. A 49 éves férfi 2017. június 9-én 7 óra 45 perc körüli időben Kisújszállás egyik utcájában két bevásárló táskát hagyott az út melletti fűben, amelyekben összesen hat újszülött kiskutya volt. Állampolgári bejelentés alapján érkeztek a járőrök a helyszínre, de négy kiskutya addigra elpusztult.  Az állatorvos elsődleges véleménye alapján a jószágok élve születtek, a szatyorba csomagolás miatt fellépő fulladás okozhatta a halálukat. A rendőrök rövid időn belül azonosították, felkutatták, elfogták és a Kisújszállási Rendőrőrsre előállították a jogsértőt, akit gyanúsítottként hallgattak ki. Az életben maradt állatok elhelyezéséről a helyi gyepmester gondoskodott.

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfajult a haragos viszony

Gyújtogatásig mérgesedett két férfi vitája. A berettyóújfalui rendőrök rongálás miatt nyomoztak.

 

Vissza a hűvösre

A püspökladányi rendőrök elfogták azt a 24 éves helyi lakost, aki nem tétlenkedett egy hónappal ezelőtti szabadulása óta.

 

Vérüket adták

A Szekszárdi Területi Vérellátó Központ a Dombóvári Rendőrkapitányság épületébe szervezett véradást.

 

Közösen óvjuk a Tisza-tavat és környezetét

A rendőrség és társszervei a Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Biztosság tiszabábolnai soros értekezletén a nyár hátralévő időszakára vonatkozó feladatokat egyeztetettek.