Negyedórán belül elfogták a rendőrök a rablókat

2015. 04. 24., p - 09:16
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A három férfi hajnalban tört be egy ferencvárosi társasházba és kirabolta az ott lakókat.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat S. Ferenc Rómeó 21 éves és P. Gábor Gáspár 23 éves budapesti, valamint L. Zoltán 48 éves csobánkai lakosokkal szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a három maszkot viselő férfi 2015. április 23-án 3 óra 40 perckor egy Budapest IX., Ferenc körúti társasház első emeletén bejutott egy lakásba. Az éppen alvó sértettek a zajra felébredtek. A rablók megfenyegették őket, majd a lakásban talált mobiltelefonokat, ékszereket, készpénzt eltulajdonították és elhagyták a helyszínt. Eközben az egyik sértett telefonon értesíteni tudta a rendőrséget. A kerületi rendőrkapitányság munkatársai negyedórán belül a helyszínre érkeztek és a társasház padlásterében rejtőzködő férfiakat elfogták.

Velük szemben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le, egyúttal előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Alvó férfi feje mellől lopott

A jászberényi rendőrök őrizetbe vettek egy helyi férfit, aki besurrant egy jászberényi ingatlanba, és amíg a tulaj békésen aludt, a házban kutakodott, majd onnan készpénzt lopott el.

 

Nem nyaralni indult

Gurulós bőröndbe pakolta a kispesti házból ellopott tárgyakat egy férfi, aki végül a szomszédok karjában landolt.