Aktuális

Ügyeljünk a vadveszélyre!

2023. 09. 29., p - 12:07
Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Ősszel gyakrabban következnek be vadelütéssel járó közlekedési balesetek, ezért óvatosabban és körültekintőbben közlekedjünk az erdős, bokros területek környezetében, illetve olyan útszakaszokon, ahol vadon élő állatok megjelenésének az átlagosnál is n

Gyalogosok figyelem!

2023. 09. 26., k - 14:49
Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A közlekedés résztvevői közül a gyalogosok a legvédtelenebbek, ezért fontos, hogy elsősorban ők maguk, de minden más közlekedésben résztvevő is a lehető legtöbbet megtegye biztonságuk érdekében.

Vigyázzanak a gyalogosokra!

2023. 09. 26., k - 13:16
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Négy napon belül két gyalogost ütöttek el vármegyénkben.

Safety Day

2023. 09. 26., k - 10:17
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Biztonság Hete célja a mindennapok biztonságának erősítése a közlekedésben, az otthonokban, a munkahelyeken és az élet minden más területén is

A salgótarjáni kórház is CSAT(T)LAKOZOTT!

2023. 09. 25., h - 10:56
Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az Országos Rendőr-főkapitányság 2023 márciusában indította el a CSAT(T)LAKOZZ! kampányt, amely a biztonsági öv és a gyermekülés helyes használatára, azok megkérdőjelezhetetlen fontosságára hívja fel a figyelmet.

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.

 

Ki ismeri fel?

A miskolci nyomozók a lakosság segítségét kérik egy bolti tolvaj azonosításához.