Zsaru magazin

Példás szolgálat 38 évig

2023. 09. 29., p - 11:06
Zsaru Magazin

Lezárult egy korszak. Szemán Ferenc alezredes 1985-ben járőrként kezdte pályafutását a Jászberényi Rendőrkapitányságon, amelyhez 38 esztendőn át hű maradt. Nyugdíjba vonulása alkalmából kollégái meglepetéssel búcsúztatták.

Hamar meglett a trafikrabló

2023. 09. 29., p - 08:42
Zsaru Magazin

Sátoraljaújhelyi dohányboltban július 13-án követtek el először fegyveres rablást, és a helyi zsaruk olyan példás összefogással indultak el forró nyomon, hogy H. Attilát (38) egy órán belül elkapták, pedig a trafik biztonsági kamerája nem működött.

Zsaru segített az eszméletlen férfin

2023. 09. 28., cs - 14:49
Zsaru Magazin

Csendháborítás miatt kellett volna intézkednie Fekete Márk főtörzsőrmesternek, a Bácsalmási Rendőrőrs körzeti megbízottjának és kollégáinak szeptember 20-án reggel, ő azonban ehelyett életet mentett.

A hangtalan motorosok

2023. 09. 28., cs - 12:13
Zsaru Magazin

A Készenléti Rendőrség (KR) Mélységi Ellenőrzési Osztályának elektromos motorjait az ország különböző pontjain vetik be. A zajtalan terep-, illetve közúti motorok nagy segítséget jelentenek mind a határon szolgálatot teljesítőknek, mind a vidéki kollégáknak. Legutóbb a Veszprém vármegyei Döbröntén vetették be őket.

Tanulás, pihenés, tanulás, pihenés

2023. 09. 28., cs - 09:07
Zsaru Magazin

A Nemzedékek Biztonságáért Közhasznú Alapítvány 132 városi rendőrkapitányság baleset-megelőzési titkára és előadója részére négyszer egyhetes speciális rekreációs tréninget szervezett/szervez szeptemberben és október első hetében Zalakaroson.

Rablóból lesz a legjobb pandúr

2023. 09. 27., sze - 14:55
Zsaru Magazin

A gyulai páros, Medve István és Márk Róbert nyolcszor nyerte meg a rendőr-főkapitányságok közötti vízirendészeti járőrversenyt. Jogszabályismeretük és kommunikációs képességük kiváló. A Körösök mellett nőttek fel, kamaszként tilosban is fürödtek, de ma már mindenkit óva intenek ettől, bárkinek az életébe kerülhet.

A küzdősportgálára készül

2023. 09. 27., sze - 12:08
Zsaru Magazin

Első ökölvívóversenyére edz Bedő Zsolt főtörzsőrmester, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) bűnügyi bevetési osztályának nyomozója. Ötéves kora óta sportol, a boksszal három éve kezdett el komolyabban foglalkozni.

Járőr szúrta ki a kifosztókat a villamoson

2023. 09. 27., sze - 08:39
Zsaru Magazin

Alvó férfit fosztottak ki tolvajok szeptember 11-én hajnalban egy budai, a végállomáson várakozó villamoson. Azonban hamar lebuktak, ugyanis elhaladt mellettük egy rendőrautó, és a benne ülő járőr észrevette, hogy egy fiatalember és egy nő gyanúsan viselkedik egy szendergő utas mellett.

Évek óta loptak szerte Európában

2023. 09. 26., k - 15:14
Zsaru Magazin

Európa-szerte követtek el bűncselekményeket azok a bolgár állampolgárságú tolvajok, akiket a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) zseblopási alosztályának nyomozói fogtak el szeptember 8-án.

A II. Roma–Police Futballtorna

2023. 09. 26., k - 12:07
Zsaru Magazin

Második alkalommal rendezték meg szeptember 15-én a Nagyatádi Városi Sportcsarnokban a Roma–Police Futballtornát. Ezúttal a Készenléti Rendőrség kaposvári csapata nyert, míg a második a Nagyatádi Rendőrkapitányság lett.

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.

 

Ki ismeri fel?

A miskolci nyomozók a lakosság segítségét kérik egy bolti tolvaj azonosításához.

 

Kétkerekűt lopott

Lezárult a nyomozás annak a férfinak az ügyében, aki eltulajdonított Szegeden egy biciklit.

 

Elfogták

Többrendbeli kifosztás és más bűncselekmények miatt indult büntetőeljárás a Bicskei Rendőrkapitányságon egy helyi lakossal szemben.

 

Remekeltek

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapata a 2. helyen végzett az Országos Rendőr Kispályás Labdarúgó Bajnokságon. Kollégáink ezzel a sikerrel jogot nyertek a Belügyminisztérium szervei részére szervezett tornán való részvételre is.

 

Közösen ellenőriztek

A kunszentmiklósi rendőrök a közlekedési hatóság közreműködésével nézték át az autókat.