Zsaru magazin

Zsaru segített az eszméletlen férfin

2023. 09. 28., cs - 14:49
Zsaru Magazin

Csendháborítás miatt kellett volna intézkednie Fekete Márk főtörzsőrmesternek, a Bácsalmási Rendőrőrs körzeti megbízottjának és kollégáinak szeptember 20-án reggel, ő azonban ehelyett életet mentett.

A hangtalan motorosok

2023. 09. 28., cs - 12:13
Zsaru Magazin

A Készenléti Rendőrség (KR) Mélységi Ellenőrzési Osztályának elektromos motorjait az ország különböző pontjain vetik be. A zajtalan terep-, illetve közúti motorok nagy segítséget jelentenek mind a határon szolgálatot teljesítőknek, mind a vidéki kollégáknak. Legutóbb a Veszprém vármegyei Döbröntén vetették be őket.

Tanulás, pihenés, tanulás, pihenés

2023. 09. 28., cs - 09:07
Zsaru Magazin

A Nemzedékek Biztonságáért Közhasznú Alapítvány 132 városi rendőrkapitányság baleset-megelőzési titkára és előadója részére négyszer egyhetes speciális rekreációs tréninget szervezett/szervez szeptemberben és október első hetében Zalakaroson.

Rablóból lesz a legjobb pandúr

2023. 09. 27., sze - 14:55
Zsaru Magazin

A gyulai páros, Medve István és Márk Róbert nyolcszor nyerte meg a rendőr-főkapitányságok közötti vízirendészeti járőrversenyt. Jogszabályismeretük és kommunikációs képességük kiváló. A Körösök mellett nőttek fel, kamaszként tilosban is fürödtek, de ma már mindenkit óva intenek ettől, bárkinek az életébe kerülhet.

A küzdősportgálára készül

2023. 09. 27., sze - 12:08
Zsaru Magazin

Első ökölvívóversenyére edz Bedő Zsolt főtörzsőrmester, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) bűnügyi bevetési osztályának nyomozója. Ötéves kora óta sportol, a boksszal három éve kezdett el komolyabban foglalkozni.

Járőr szúrta ki a kifosztókat a villamoson

2023. 09. 27., sze - 08:39
Zsaru Magazin

Alvó férfit fosztottak ki tolvajok szeptember 11-én hajnalban egy budai, a végállomáson várakozó villamoson. Azonban hamar lebuktak, ugyanis elhaladt mellettük egy rendőrautó, és a benne ülő járőr észrevette, hogy egy fiatalember és egy nő gyanúsan viselkedik egy szendergő utas mellett.

Évek óta loptak szerte Európában

2023. 09. 26., k - 15:14
Zsaru Magazin

Európa-szerte követtek el bűncselekményeket azok a bolgár állampolgárságú tolvajok, akiket a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) zseblopási alosztályának nyomozói fogtak el szeptember 8-án.

A II. Roma–Police Futballtorna

2023. 09. 26., k - 12:07
Zsaru Magazin

Második alkalommal rendezték meg szeptember 15-én a Nagyatádi Városi Sportcsarnokban a Roma–Police Futballtornát. Ezúttal a Készenléti Rendőrség kaposvári csapata nyert, míg a második a Nagyatádi Rendőrkapitányság lett.

Tanuló vezetők

2023. 09. 26., k - 08:25
Zsaru Magazin

Kegyetlen terepviszonyok között gyakorolták az autóvezetést azok a rendőrök, akik vagy külszolgálatba igyekeznek, vagy hazai munkájuk teszi indokolttá, hogy speciális gépjárművezetői tudásra tegyenek szert.

Hagyományteremtő sportnap

2023. 09. 25., h - 15:09
Zsaru Magazin

Az I. Kerületi Rendőrkapitányság közreműködésével szeptember 16-án rendezték meg hagyományteremtő és közösségépítő céllal az I. Budavári Rendvédelmi Sportnapot a Czakó Utcai Sport- és Szabadidőközpontban.

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Balesetet okozott, majd elhajtott

Közlekedési balesetet okozott egy sofőr Csongrádon, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. A rendőrök befejezték a nyomozást az ügyében.

 

Bátor sárkányhajósok

A vármegyei rendőrfőkapitány elismerést adott át azoknak az életmentő pécsi diákoknak, akik egy vízbe esett férfit mentettek ki a tóból Orfűn.

 

Elfogták a törvényszegőt

Nyomozás indult annak a férfinak az ügyében, aki egymást követően több alkalommal is törvényt sértett Makón.

 

Lezárt ügy: a gyűjtőszenvedély fogságában

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezett egy országos koordináció keretén belül vizsgált ügyet, amelyben közel 50 lőfegyvert, illetve azokhoz tartozó különböző alkatrészeket, eszközöket és csaknem 3000 lőszert foglaltak le.

 

Rendőrkézen a garázdák

A szegedi rendőrök elfogták azt a két helybéli férfit, akik egy fesztiválon bántalmazták ismerőseiket.

 

Tizenhárom illegális migránst csempészett

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai befejezték a nyomozást egy férfi ügyében, aki 13 határsértőt akart Nyugat-Európába szállítani.