Zsaru magazin

Továbbképzés panaszkezelőknek

2023. 06. 06., k - 10:38
Zsaru Magazin

Az Országos Rendőr-főkapitányság Ellenőrzési Szolgálat Központi Panasziroda továbbképzést tartott a területi rendőri szervek panaszkezelői számára június 1–2-án a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ Oktatási és Továbbképzési Központban, Csopakon.

Békés város kisebb bűnesetekkel

2023. 06. 06., k - 07:48
Zsaru Magazin

Szécsény nyugodt nógrádi település, de azért mindig akad tennivaló a zsaruk számára: a vidék szinte egész évben vonzza a turistákat műemlékekben gazdag látnivalóival és híres fesztiváljaival. A Szécsényi Rendőrkapitányságon jártunk.

Negyvenévi szolgálat

2023. 06. 05., h - 12:52
Zsaru Magazin

Ambrus Ágnes ezredest nyugdíjba vonulása alkalmából a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi állománya búcsúztatta. Közel negyven évig volt a pályán, melynek során számos díjat és elismerést kapott. Már az irodájába lépve érezni, hogy egy korszak lezárult.

Nyílt nap Dunakeszin

2023. 06. 05., h - 10:24
Zsaru Magazin

Megnyitotta kapuit a látogatók előtt Dunakeszin a Rendőrségi Oktatási és Kiképző központ bázisa. A látogatók a rendőri hivatás több területével megismerkedhettek.

„Ráment a pasimra!”

2023. 06. 05., h - 07:55
Zsaru Magazin

Vidékről érkezett Budapestre R. Roxána, akinek első dolga volt lopni, rabolni. Azt azonban nem lehet mondani, hogy új életet akart kezdeni a fővárosban, mert ilyen életet élt régebben is.

Hamar meglett a lókötő

2023. 06. 02., p - 11:39
Zsaru Magazin

Borsodi zsaruk nyolc órán belül megtalálták azt a 400 ezer forintot érő kancát, amelyet egy áprilisi éjszakán loptak ki egy rásonysápberencsi udvarból. Az elkövetőt is hamar elfogták, és a fehér furgonok rejtélyére is fény derült.

Tisza-tavi triatlon

2023. 06. 02., p - 09:22
Zsaru Magazin

A Tiszafüredi Rendőrkapitányság a helyi önkormányzattal közösen hatodik alkalommal rendezte meg a Rendőr Tisza-tavi Triatlon elnevezésű versenyét. A 18 csapat 230 versenyzője három kategóriában mérette meg magát.

Horgászt mentettek a Balatonból

2023. 06. 02., p - 08:02
Zsaru Magazin

A pünkösdi hosszú hétvégén jelentősen megugrott a vízparthoz látogatók száma. Fürödni még kevesen merészkedtek be a vízbe, viszont sokan indultak el szörffel, vitorlással, és sok volt a horgász is. Sajnos a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársainak akadt is dolguk.

Rendőrök kék barettben

2023. 06. 01., cs - 15:15
Zsaru Magazin

Dr. Boda József nyugalmazott nemzetbiztonsági vezérőrnagy számos békefenntartó misszió résztvevője, parancsnoka volt, több mint 35 évnyi nemzetközi rendészeti tapasztalat birtokosa. A rendőrség Teve utcai központjában május 31-én, az ENSZ-békefenntartók nemzetközi napja alkalmából mutatták be az általa jegyzett Rendőrök kék barettben című vaskos kötetet, amely A rendőri békefenntartás, polgári válságkezelés kézikönyve alcímet viseli.

Békefenntartásért emlékérmet kaptak

2023. 06. 01., cs - 13:00
Zsaru Magazin

Tíz rendőr részesült a Békefenntartásért emlékérem elismerésben, akik külszolgálatukat 2022-ben fejezték be. A Rendőrségi Igazgatási Központban rendezett ünnepségen az érmeket Pozsgai Zsolt vezérőrnagy, személyügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes, és Bak Sándor ezredes, a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ (ROKK) igazgatója adta át.

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem zavarta az eltiltás

Nem vezethetett volna, mégis volán mögé ült egy férfi Esztergomban. Ráadásul több mint 200.000 forintnyi pénzbírságot is felhalmozott.

 

Komplex portyaszolgálat Miskolcon

Portyaszolgálatot tartottak a rendőrök Miskolcon. A Miskolci Rendőrkapitányság kiemelt fontosságúnak tartja a közbiztonságot, és az itt élők nyugalmát, így a jövőben is számítani lehet hasonló jellegű ellenőrzésekre.

 

Lopás miatt keressük

A székesfehérvári nyomozók a lakosság segítségét kérik a képeken látható nő elfogása érdekében.

 

193-mal előzött

A Vas vármegyei rendőrök továbbra is fokozott figyelmet fordítanak a kiemelt baleseti okokra, így rendszeresen hajtanak végre sebesség-ellenőrzéseket a balesetveszélyes útszakaszokon.

 

Lezárt akta: Gyanús utalások

A paksi nyomozók befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyben egy 49 éves férfit gyanúsítottak meg információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett elkövetésével.

 

Bringatúra

Az érdi rendőrök figyelemfelhívó testmozgatása.